Self service kiosken serie Wings 22 HQ Healthcare

Hoogwaardige Self Service in de zorg

Zorgkiosken is in samenwerking met onder andere ChipSoft gespecialiseerd in hoogwaardige Self Serviceoplossingen voor zorginstellingen. We denken mee vanaf het eerste concept en ondersteunen tot na de implementatie.

Een goed georganiseerd Self Servicesysteem kan van grote waarde zijn binnen een zorginstelling, en hier zijn veel redenen voor aan te wijzen. Voorbeelden zijn het creëren van een betere informatievoorziening voor patiënten binnen de door hun gewenste context, het bieden van gastvrijheid, het vergroten van de patiëntveiligheid en het verhogen van de kwaliteit van het patiëntenregistratieproces.

0
Zorgkiosken
0
Locaties
0
Aanmeldmomenten per dag

Een greep uit de voordelen

Volledig geïntegreerd EPD: De Self Servicekiosk maakt het mogelijk voor de patiënt om zich zelfstandig aan te melden en real- time wijzigingen toe te passen in het EPD. Geen extra tussenkomst nodig: alles gaat rechtstreeks via HiX.

Automatische controles: Altijd up to date doordat o.a. burgerservicenummer (BSN), verzekeringsrecht (COV), persoonsgegevens (NAW) en de echtheid van ingevoerde documenten automatisch worden gecontroleerd.

Self Service voor de patiënt: Het ophalen en overnemen van persoonsgegevens, contact-informatie, vragenlijsten en controle van apotheek-, huisarts- & tandartsgegevens: de patiënt in regie en het ziekenhuis optimaal geïnformeerd.

Informatievoorziening: Een complete informatie-voorziening door een overzicht van afspraken te weergeven, actuele wachttijden te tonen en dagtickets af te drukken met de benodigde informatie, zoals bijvoorbeeld de looproute.

Meer hospitality: Dankzij Self Service kunnen medewerkers meer begeleiding bieden aan arriverende patiënten en ontstaat tijd voor overige werkzaamheden. Het resultaat: meer service bij binnenkomst, afspraak en vertrek.

Meer weten? Wij denken graag met u mee, stuur ons een berichtje of bel ons voor uitleg!

Deze ziekenhuizen maken al gebruik van Zorgkiosken:

Ook een Zorgkiosk op uw locatie? Neem contact met ons op!

Antonius
Bravis
CWZ
Erasmus-MC
Ijsselland
Noordwest
Reade
Tjongerschans
Dijklander Ziekenhuis | Zorgkiosken
Chipsoft
Laurentius Ziekenhuis Roermond | Zorgkiosken
Ziekenhuis Rivierenland | Zorgkiosken
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis ADRZ
Ikazia Ziekenhuis
CMC Curacao Medical Center
Isala
Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
St Jans Gasthuis Weert
Máxima Medisch Centrum MMC

Maak kennis met de modellen

HQ Healthcare Vital kiosk squareVital kiosk

Vital kiosk

De Vital kiosk stelt patiënten in staat om zelf metingen te verrichten die noodzakelijk zijn voor hun afspraak in het ziekenhuis. Wij stellen de kiosk graag in samenspraak met u op.

Prijs: op aanvraag

Kiosk ViralKiosk Viral

Kiosk Viral

Kiosk Viral is een variatie op het Vital model kiosk. Deze staande kiosk is uitgerust met diverse meetapparatuur als een saturatiemeter, temperatuurmeter en een touchscreen waar een vragenlijst op getoond kan worden.

Prijs: op aanvraag

Ook een Zorgkiosk op uw locatie?

Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan!

Mail ons!

info@hq-healthcare.nl

Bel ons!

+31 85 016 10 70

VERSTUUR

Onze deur staat altijd voor u open!

Bel of mail ons voor een afspraak!