Waarom narrowcasting?

 • Eenvoudig

  Zorgnarrowcasting is eenvoudig te implementeren, bijv. in uw eigen huisstijl met minimale technische kennis

 • Informatievoorziening voor de patiënt

  Toon gemakkelijk, snel en overzichtelijk informatie en geef voorlichting aan patiënten

 • Tevreden patiënten

  Verhoog de patiëntentevredenheid met boeiende en afwisselende uitzendingen via Zorgnarrowcasting

 • Aanpasbaar

  Na installatie met minimale inspanning en technische kennis uitzenden en aanpassen.

Partner van

HQ Healthcare is partner van Wachtkamerschermen Zorgnarrowcasting

De voordelen van Zorgnarrowcasting:

Uitbreiding

Gemakkelijk opschalen naar meerdere locaties.

Huisstijl

Door de widgets en apps kunnen uitzendingen in uw huisstijl worden opgemaakt.

Zelf beslissen

Leerzame en humoristische animaties die gericht zijn op zorgonderwerpen: u bepaalt.

Eenvoud

Geen specialistische technische kennis nodig om te installeren, updaten of beheren.

Automatische update

Alle content in de uitzending wordt automatisch ververst.

Informatief

Informeer de patiënt over wachttijden en stel medewerkers aan hen voor.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting in de Gezondheidszorg: Effectieve Informatieverspreiding voor Patiënten

Narrowcasting heeft de gezondheidszorgsector getransformeerd door effectievere en gerichtere informatieverspreiding mogelijk te maken. Het concept van narrowcasting is eenvoudig maar krachtig: het biedt de mogelijkheid om relevante gezondheidsinformatie, patiëntenvoorlichting en algemene mededelingen te delen met patiënten, bezoekers en medisch personeel in ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen. Hier is een diepere blik op de voordelen en toepassingen van narrowcasting in de gezondheidszorg.

Toepassingen van Narrowcasting in de Gezondheidszorg:

Patiëntenvoorlichting: Zorginstellingen kunnen narrowcasting gebruiken om patiënten te informeren over aandoeningen, behandelingen, gezond leefstijladvies en preventieve zorgmaatregelen.

Wachtkamerinformatie: Wachtkamers kunnen worden uitgerust met narrowcasting-schermen die wachttijden, afspraakherinneringen en gezondheidseducatie weergeven.

 Patiënttevredenheid: Het verzamelen van feedback van patiënten via narrowcasting kan zorginstellingen helpen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en aan de verwachtingen van patiënten te voldoen.

Narrowcasting in de gezondheidszorg biedt niet alleen een efficiënte manier om informatie te verspreiden, maar het bevordert ook patiënten educatie en betrokkenheid. Het draagt bij aan een positieve zorgervaring en verbetert de communicatie tussen zorgverleners en patiënten, wat uiteindelijk de kwaliteit van de zorg verbetert. Met de voortdurende ontwikkelingen in technologie blijft narrowcasting een waardevol instrument voor zorginstellingen die hun patiëntenzorg willen verbeteren.

De Voordelen van Narrowcasting in de Gezondheidszorg:

Patiëntenvoorlichting: Narrowcasting biedt een effectieve manier om patiënten te voorzien van belangrijke gezondheidsinformatie, behandelingsopties en preventieve maatregelen. Dit vergroot het bewustzijn van de patiënt en kan de communicatie tussen patiënten en zorgverleners verbeteren.

Wachtkamerbeheer: In wachtkamers kunnen narrowcasting-schermen dienen als een waardevolle afleiding voor patiënten, waardoor de wachttijd aangenamer wordt. Bovendien kunnen ze real-time wachttijd- en afspraakinformatie weergeven.

Naleving van Behandelplannen: Door relevante behandelingsinstructies en medicatieherinneringen weer te geven, kan narrowcasting de therapietrouw van patiënten verbeteren, wat de effectiviteit van de behandeling ten goede komt.

Noodcommunicatie: In geval van noodsituaties kunnen narrowcasting-systemen onmiddellijk noodmeldingen en evacuatie-instructies verspreiden om de veiligheid van patiënten en personeel te waarborgen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wij helpen u graag verder!

Benieuwd naar andere zorgoplossingen? Bekijk ze hier