HQ-Healthcare komt naar je toe!

Maak kennis met het HQ-Healthcare Mobile XP Center

Het Mobile Experience Center van HQ-Healthcare is een heuse eyecatcher op de parkeerplek van uw zorginstelling! Stap in en ontdek de meest innovatieve oplossingen van HQ-Healthcare. Onze presentatiewagen is gevuld met de nieuwste producten die wij graag aan jullie willen laten zien. Wij komen naar jullie toe om onze producten te presenteren en te testen. En dat allemaal op één dag of meerdere momenten per week.

Onze HQ-Healthcare producten zijn de toekomst van de zorginstellingen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Vital Zelfmeet Kiosk die zowel kan worden gebruikt voor een vitaliteitscheck onder medewerkers als voor patiënten
in het proces op de polikliniek. Het is een handig middel om snel en efficiënt vitale waardes te meten en te versturen naar het EPD. Daarnaast laten we graag de laatste ontwikkelingen van de aanmeldzuil, narrowcasting en wachtrijmanagement zien. Op aanvraag sluiten ook partners aan om producten te presenteren in deze periode.

Wij rijden onze presentatiewagen naar de parkeerplek of personeelsingang van uw zorginstelling waar we de producten kunnen laten zien en na een afgesproken tijd vertrekken we weer. We laten uiteraard niet alleen onze producten zien, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze ter plaatse uit te proberen en te testen. Of zelfs voor langere periode achter te laten. Zo kunt u direct ervaren welke voordelen onze producten kunnen bieden aan uw patiënten en medewerkers. Dit alles doen we kosteloos.

Interesse om het HQ-Healthcare Mobile Experience center bij u op locatie neer te zetten? Dat kan! Laat het weten via info@hq-healthcare.nl