Snel & gemakkelijk voorraadbeheer.

Het digitale bestelbord stelt medewerkers in staat om de eigen voorraad per afdeling op peil te houden. Ontdek hiernaast in drie eenvoudige stappen hoe het werkt.

Of ga direct verder:

RFID kaart plaatsen

Ieder voorraadbakje wordt voorzien van een RFID chipkaartje. Deze chipkaart is gekoppeld aan het product in het bakje. Zodra een bakje leeg is, neemt de medewerker het RFID chipkaartje van het bakje (foto boven) en plaatst dit op het bestelbord (foto onder).

Bevestiging order

De gebruiker krijgt via het scherm terugkoppeling dat zijn product wordt besteld. De bestelling wordt doorgestuurd naar uw bestaande bestelsysteem.

Bijvullen

Bij het afleveren van de bestelling neemt de medewerker het RFID kaartje van het bord en plaatst dit met de geleverde artikelen in het kanban voorraadbakje (foto onder) en start het proces opnieuw.

Indien gewenst kan er een extra verificatiestap worden toegevoegd voordat een medewerker een RFID kaartje op het planbord plaatst (foto boven).

 

Ook is het mogelijk om een scanner toe te voegen, die automatisch de bestelling herkent en de voorraad hierop aanpast (foto onder).

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op!