Maak kennis met Zorgkiosken

Zorgkiosken biedt een volledig aanmeldsysteem aan bij ziekenhuizen met de Self Service Zorgkiosk. Doordat de Zorgkiosk standaard is uitgerust met hoogwaardige diverse inbouwapparatuur is deze klaar voor gebruik en de toekomst. In samenwerking met de ChipSoft software biedt het een integraal concept zonder koppelingen.

Volledig geïntegreerd EPD

Automatische controles

Self Service voor de patiënt

Informatievoorziening

Meer hospitality

Alle modellen op een rij:

Kiosk "Departure" - Zorgkiosken.nl

Kiosk Departure

Staand model

Maak kennis met het meest voorkomende, staande model kiosk van Zorgkiosken: “Departure”. Dit model is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij de entree van een locatie, of op een plek met een hoge doorstroom van bezoekers.

Kiosk "Priority"

Kiosk Priority

Staand model

De “Priority” lijn is een variant op het basismodel “Departure”. Dit model kiosk biedt alle voordelen van de Departure, in een gebruiksvriendelijke vorm die een bredere groep bezoekers kan aanspreken. Sterke punten zijn de sterke behuizing en het gekantelde scherm.

Kiosk "Arrival" - Zorgkiosken.nl

Kiosk Arrival V1

Wandmodel

Het “Arrival V1” model is het wandmodel Zorgkiosk. Dit model is bij uitstek geschikt om te plaatsen op een locatie die verder verwijderd is van de entree, zoals bijvoorbeeld een inchecklocatie van een specifieke afdeling.

Kiosk "Arrival 2.0"

Kiosk Arrival V2

Staand model

De Arrival V2 is een staande variant op het muurmodel Arrival V1. Het biedt alle voordelen en gebruiksgemak van de V1, in de vorm van een staande kiosk.