Maak kennis met de Kids Touch Table van HQ Healthcare

Personaliseer uw eigen Kids Touch Table

Maak kennis met de compacte, veilige Kids Table van HQ-Healthcare. Deze interactieve tafel is voorzien van Touch technologie en is geheel naar uw wensen aan te passen. Of het nu voor entertainment in de wachtkamer is, om kinderen iets bij te brengen of om interactiviteit te creëren, kinderen pakken het gebruik van de Touch Table intuïtief en gemakkelijk op.

  • Mogelijkheden op maat

    Heeft u aanvullende wensen? Wij kunnen ook artikelen van onze fabrikanten leveren die niet op onze website staan. Neem contact op voor meer informatie!

  • Nieuwsgierig?

    Vraag een offerte aan of neem snel contact met ons op!

Ontworpen voor veiligheid, gebouwd voor interactie.

Deze unieke Kids Touch Table wordt in Nederland ontworpen en gebouwd. De afgeronde hoeken bieden veiligheid en de robuuste stalen behuizing met stabiele poten zorgt voor zekerheid. De bovenplaat is gemaakt van gehard glas en is edge to edge, dus geen scherpe randen en gemakkelijk schoon te maken.

De Kids Touch Table is gemakkelijk in gebruik te nemen en wordt standaard voorzien van multitouch software. In overleg kan er ook gekozen worden voor aanvullende programma’s. Kinderen kunnen er uiteraard samen op spelen, maar ook in hun eentje goed uit de voeten, de tafel is geschikt voor 1 tot 4 spelers. Let the games begin!

HQ Kids Touch Table in overzicht

Volop uitbreidingsmogelijkheden

Aanpasbaar startscherm

Aanpasbaar startscherm op de kids table

Content op maat

Content op maat bij de kids table

Behuizingskleuren

Aanpasbare rand

Upgrades

De mogelijkheden tot het aanpassen van de Kids Touch Table zijn praktisch eindeloos. Niet alleen de hardware is aan te passen, maar ook de software kan naar wens aangepast worden. Op deze manier kan de Kids Touch Table optimaal aansluiten op de doelen van uw organisatie. Opties zijn o.a.: signage, andere kleuren, flightcase, 4G/Wi-FI uitbreiding, kleurrijke stoelen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wij helpen u graag verder!